Digiteca Arcanum - universul ziarelor vechi e mai aproape cu un click

Istoria reprezintă un domeniu plin de informație relevantă pentru prezent. Există și astăzi munți întregi de ziare vechi și reviste, inclusiv în limba română, care sunt extrem de greu de exploatat informațional din cauza formatului analog. 

Totuși, dacă speri să găsești o mare parte din aceste cunoștințe la doar câteva clickuri distanță află că noi, firma Arcanum, îți punem la dispoziție poate cea mai mare colecție digitală românească de ziare vechi. Avem aproape trei milioane de pagini în interiorul cărora poți căuta în funcție de cuvinte-cheie alese de tine. Dacă vrei să afli mai multe despre Digiteca Arcanum, accesează linkul acesta





În plus, vineri, 25 noiembrie 2022, accesul la întreaga bază de date este gratuit. Tot în această zi poți alege să te abonezi la serviciile pe care ți le punem la dispoziție cu doar 140 de lei pentru 10 luni. Nu e vreme de stat pe gânduri când o astfel de ofertă îți iasă în cale! Nu de alta, dar abia anul viitor pe vremea asta vei mai putea beneficia de un astfel de preț! Și ce vei face până atunci? Vei rămâne cu regretul și vei număra zilele rămase? Testează gratuit Digiteca, dar nu te lăsa purtat prea mult de ceea ce vei descoperi. Nu ai vrea să ratezi șansa unui abonament atât de avantajos! 


Răsfoitul nu a fost niciodată mai simplu! 


Ziua filelor deschise poate fi în fiecare zi dacă alegi să profiți de oferta noastră de Black Friday. Nu îți promitem nimic, însă cu siguranță știm că răsfoitul nu a fost niciodată mai simplu. Nici imersiunea în timpurile de odinioară nu-i de lepădat, căci ce poate fi mai intrigant decât să descoperi fapte ale trecutului și să le identifici în urmele încă vizibile în prezent? 


Poți avea „Convorbiri Literare” cu paginile acestei publicații apărute pentru prima dată în 1 martie 1867. Poți descoperi „Adevărul” ascuns în cuvintele așezate în filele îngălbenite, dar cărora li s-a oferit șansa dăinuirii prin intermediul digitalizării. Ai șansa să fii martor din „Tribuna” evenimentelor istorice. Asta, bineînțeles, dacă îți vei oferi ocazia de neratat de a putea călători în timp oricând îți dorești. 


Captură Digiteca Arcanum
Captură Digiteca Arcanum


Finalul acestui articol nu poate arăta altfel decât asemenea unui îndemn. Te îndemnăm să cotrobăi printre lucrurile care îți plac și să faci o observație obiectivă. Odată ce te lași cuprins de mirajul răsfoirii și descoperirii unor evenimente care îți suscită interesul e simplu să renunți la asta? Sau îți dorești să vezi din ce în ce mai mult? Pasiunea este cea care ne-a mânat să creăm această bază de date. Astăzi, tot pasiunii trebuie să îi mulțumim pentru faptul că ne impulsionează să nu ne oprim. Tu de ce ți-ai suprima năzuința de a descoperi evenimente istorice prin ochii celor care le-au trăit pe viu? 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bojdeuca lui Ion Creangă

Cum a apărut bradul de Crăciun?

Din amintirile unui crupier