Doar câteva ore rămase din oferta de Black Friday!

În secolul în care trăim, accesul la informație este de o deosebită importanță. Lucrurile stau în felul acesta și pentru că informația poate aduce oportunități extraordinare și poate crea noi perspective. Cunoștințele istorice pe care le aduc ziarele vechi nu au fost niciodată exploatate la maximum. 


Astfel de materiale se găsesc destul de greu, iar formatul lor face ca extragerea datelor să fie anevoioasă. Atunci când aceste două obstacole sunt depășite apar colecții extraordinare precum Digiteca Arcanum. La noi poți căuta ușor în cele aproape 3 milioane de pagini în limba română. Nu trebuie decât să introduci cuvinte-cheie în căsuța de căutare pe care o punem la dispoziția ta și gata! Rezultatele pot fi de ordinul sutelor sau miilor. 





Căutarea în ziarele vechi se poate transforma într-o adevărată aventură. Și asta nu pentru că procesul ar fi anevoios! Nici pe departe! Mai degrabă datorită lumilor mirifice cuprinse de filele în filele de ziar.


Noi te informăm acum că Digiteca Arcanum îți poate fi accesibilă prin doar câteva clickuri, la un preț foarte mic. Așadar, până la finalul zilei de 27 noiembrie 2022 ai ocazia să te abonezi cu prețul de 14 lei pe lună timp de 10 luni. La cât de prețioasă este informația, ce înseamnă o investiție de 3 euro pe lună?! Adeseori, mai mult înseamnă bacșișul pe care îl lași la restaurant după o masă copioasă.

În plus, dacă nu te descurci cu utilizarea platformei de căutare ne poți contacta. Noi îți putem oferi asistență gratuită. Așadar, nu ai nicio scuză pentru a te da în lături de la o astfel de ofertă! 


Materialele pe care ți le propunem pe Digiteca Arcanum sunt constituite din ziare românești apărute în perioada interbelică și antebelică. Filele ziarelor sunt impregnate cu tehnologia OCR, un sistem care permite utilizatorului să caute în milioane de articole în doar câteva secunde. Ce înseamnă acest lucru? Tu nu ești nevoit să răsfoiești milioane de texte. E suficient să introduci cuvântul sau fraza-cheie pe care le cauți. De restul se ocupă motorul de căutare al paginii noastre. 


Cât de multe ai putea realiza având la dispoziție un volum informațional atât de vast! De altfel, compania noastră și-a propus dezvoltarea bazei de date în viitorul apropiat. 


Alege înțelept! Încearcă serviciile oferite de Digiteca Arcanum! Dacă hotărăști să îți faci un abonament astăzi, beneficiezi de o reducere importantă! Hai în Digiteca Arcanum


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bojdeuca lui Ion Creangă

Cum a apărut bradul de Crăciun?

Din amintirile unui crupier