Ne mărim colecția cu publicații ale Bibliotecii Județene Dolj

 


Digiteca Arcanum este locul în care poți să găsești milioane de pagini de ziare și reviste vechi. Această colecție digitală este structurată în așa fel încât utilizatorii să poată să cerceteze din confortul casei proprii. Ne dăm seama că acest serviciu este important pentru România, întrucât face accesibil un volum uriaș de informații. 

Digiteca Arcanum nu se oprește însă aici! Dacă anul 2023 a început cu 4 milioane de pagini scrise în limba română, ne-am propus ca în viitorul apropiat să ajungem la 7 milioane. În felul acesta dorim să creștem șansele de identificare a subiectelor căutate. Suntem în discuții cu mai multe biblioteci județene din România. 

Dorim încheierea de parteneriate avantajoase pentru toate părțile implicate. De curând am început o colaborare cu Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” Dolj. Suntem bucuroși că putem să vă anunțăm că în ultimele zile ale lunii februarie am putut ridica spre a fi digitalizat primul lot de ziare aparținând acestei instituții. 

După repetate sesiuni de comunicare s-a ajuns la extraordinarul moment în care, timp de două ore, patruzeci de oameni ne-au ajutat să încărcăm mijlocul de transport cu aproximativ 800 de legături de ziare. Acțiunea nu a reprezentat doar un fapt inedit, ci și îmbucurător atât pentru noi, cât și pentru reprezentanții instituției doljene. 

Vă recomandăm să apelați cu încredere la serviciile noastre și să accesați Digiteca Arcanum. Pentru a putea căuta în întreaga noastră bază de date aveți nevoie de un abonament. Noi zicem că prețul nu e mare, dar dacă vreți să fie și mai mic de atât, atunci trebuie să știți că ocazional desfășurăm campanii de reducere. Suntem interesați de colaborări și cu alți posesori ai unor baze de date vaste compuse din reviste și ziare vechi. Contactați-ne cu încredere!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bojdeuca lui Ion Creangă

Cum a apărut bradul de Crăciun?

Din amintirile unui crupier